notícies, Ulisses in Berlin

Ulisses comença el seu viatge

Demà s’estrena  Ulisses in Berlin, una producció de CulturArts amb el repartiment de Cristina Fenollar, Toni Misó, Manuel Ochoa i Juli Mira i Pau Durà com codirector. La il·luminació és de Juan Gallego, el vestuari de Puri Moya, la banda sonora és de Alberto Fermín Vázquez i la imatge gràfica de Francesc Guevara. És una sort per aquells que compartim aquest ofici tindre una experiències com aquestes de tant en tant. Bon viatge, Ulisses!

Mañana se estrena la obra Ulises in Berlin, una producción de CulturArts con el reparto de Cristina Fenollar, Toni Misó, Manuel Ochoa y Juli Mira y Pau Duró como codirector. La iluminación es de Juan Gallego, el vestuario de Puri Moya, la banda sonora es de Alberto Fermín Vázquez y la imagen gráfica de Francesc Guevara. Es una suerte por aquellos que compartimos este oficio tener una experiencias como estas de vez en cuando. Buen viaje, Ulises!

Francesc Sanguino  Ulisses in Berlin
Ulisses in Berlin